Wednesday, June 27, 2012

ΣΩΟΥ ΤΟΥ ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ ...

Ένα πρόγραμμα γεμάτο συναντήσεις κι επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία του ελληνικού Θρακικού χώρου, επιδιώκοντας προκλητικότατα συναντήσεις με  κατοίκους των Αρριανών, Φιλύρας, με δημοτικούς παράγοντες, και ψευδομουφτήδες ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελή συνοδευόμενος από 22 άτομα, δημιουργεί το δικό του ρεκόρ της πιο πολυάνθρωπης τουρκικής αποστολής που περιοδεύει στην περιοχή μας και δημιουργεί την δική του σημειολογία με τις συναντήσεις μειονοτικών παραγόντων.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει  στις 10.30 επίσκεψη στο Διδυμότειχο  κι αμέσως μετά στο Μεγ. Δέρειο, συναντήσεις με  δημάρχους επισκέψεις σε Φιλύρα  Αρρριανά και στις 12.45μ.μ. στην Κομοτηνή κα προσκύνημα στον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ, επίσκεψη στο τουρκικό Προξενείο, συνάντηση με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής,  συνάντηση με τον ψευδομουφτή Ξάνθης, διαμονή στο ξενοδοχείο Χρήστος κι Εύη, και δείπνο στα Θάμνα.
Αύριο αναχωρεί για Καβάλα όπου θα επισκεφθεί το μνημείο του Μωχάμετ Άλη, και αμέσως μετά το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ  στην Θεσσαλονίκη ενώ αναχωρεί μεθαύριο για Σκόπια.
----------

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin